De geschiedenis van Bruegel gaat terug tot het begin van de jaren ’70, toen vader en moeder Driessen in Beringen de gelegenheid kregen de zaak van een lokale producent van gekookte ham verder te zetten. Vandaag staan de zonen Jan en Peter aan het hoofd van het bedrijf en evolueerde Bruegel tot een puur distributiebedrijf. Het assortiment van Bruegel bestaat uit een brede basis, aangevuld met een grote keuze
aan buitenlandse specialiteiten: charcuterie, kaas, zuivel, salades en bereide gerechten, maar ook rauwkostsalades, kruiden, marinades, specerijen, wijn, bier en vruchtensap.
Dit heeft voor een stuk te maken met het grote assortiment voorverpakte producten van Bruegel. Het bedrijf biedt bekende merken aan, naast een compleet gamma onder eigen label. De kwaliteit, versheid en hygiëne van onze product zijn gegarandeerd, terwijl de klant bovendien van het voordeel van de voorverpakking geniet. Het versnijden en verpakken van de charcuterie gebeurt twee keer per week. Onze klant moet er enkel voor zorgen dat hij de producten op de juiste – koele – temperatuur kan aanbieden.
Ook op dit vlak kan Bruegel voor de juiste ondersteuning zorgen. Indien gewenst, kan de klant bij ons een koelmeubel bestellen, helemaal op maat. En we komen het zelf in de winkel installeren. Bruegel beschouwt het als hun taak de klanten zo veel mogelijk te begeleiden met advies op maat, tips in verband met assortimentsbepaling, ect.

Contacteer ons als u meer informatie wenst : vleeswaren.bruegel@skynet.be
of via tel : 32 (0) 11 42 26 08