De Omelet kan op elk moment van de dag gebruikt worden en in de meest uiteenlopende toepassingen. Als kant-en-klare variant voor de eieren met spek bij het ontbijt, op een prikkertje met kerstomaatjes bij het aperitief of verwerkt in een lekker fris slaatje. Verwerken is een eitje! Probeer nu: de Omelet Natuur of/en de Italiaanse Omelet.

Aoste Omelet Natuur

Aoste Omelet, de eerste omeletsneetjes in de markt! Bovendien zijn ze ook vegetarisch! Deze heerlijke fijn gesneden sneetjes omelet zijn een perfect alternatief voor jouw klassieke charcuterie. Daarnaast zijn de omeletsneetjes gemaakt van eieren in vrije uitloop en kunnen ze zowel koud als warm worden gegeten!

Aoste Omelet Italiaans

Aoste Omelet, de eerste omeletsneetjes in de markt! Bovendien helemaal vegetarisch! Deze smaakvolle fijn gesneden sneetjes omelet met pesto en kaas, zijn een perfect alternatief voor jouw klassieke charcuterie en 100% vegetarisch. Daarnaast zijn de omeletsneetjes gemaakt van eieren in vrije uitloop en kunnen ze zowel koud als warm worden gebruikt!